Kiemelt ingatlanok
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép

Építészeti kivitelezés, tervezés

Egy családi ház felújításához, építéséhez, vagy akár lakásfelújítás esetén is a siker egyik alapvetően fontos kulcsa a jól átgondolt tervezés. Cégünk több építész irodával is kapcsolatban áll, így amennyiben ügyfeleinknek nincs még építész tervezője, szívesen ajánlunk.

Otthonunk komfortosságát a lakás mérete és elosztása mellett a benne működő fűtési és vízellátási rendszer határozza meg. Egy ház, vagy lakás épületgépészeti rendszere akkor működik jól, ha azt szinte észre sem vesszük, hogy körülöttünk van. Természetesen annak beruházási költségei és gazdaságos működése legalább olyan fontos szempont, mint a kényelmi funkciók. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani olyan épületgépészeti tervek készítésével, melyek a mai kor igényeinek megfelelve a működési költségek optimalizálása mellett valósítható meg.

Az építészeti, belsőépítészeti és épületgépészeti tervek együttesen biztosítják, hogy azok megvalósításával lakásunk, házunk valóban kényelmes, hangulatos otthonná váljon, ahol a mindennapi fáradalmak kipihenésére valóban lehetőségünk legyen.