Kiemelt ingatlanok
FejlécképFejlécképFejlécképFejlécképFejléckép

Felújítás, generál kivitelezés

Egy lakás, vagy családi ház felújítása mindig komoly feladat. Az emberek többsége úgy tekint otthonának, lakóhelyének átépítésére, mint egy sok stresszel, áldozattal, kompromisszummal járó tevékenységre, mely ráadásul komoly anyagi terhet is róhat a családra. Egy felújítás kisebb, nagyobb munkarészekből állhat. Ugyanakkor minden lakás, ház esetében eljön az a pillanat, amikor szükségessé válik a felújítás, átalakítás, bővítés.

Több szakipar egymásra épülő munkáját azonban nem kis feladat összehangolni: a kellő időben a megfelelő anyagot a helyszínen biztosítani, a munkaterületet alkalmassá tenni a munkavégzésre, hogy a különböző részfeladatok ne hátráltassák egymást. Ekkor pedig jó, ha van kihez fordulni. Cégünk, a Penem Ingatlan Kft. ebben próbál partnereinek segítséget nyújtani. Ha egy megbízható, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező profi csapatot keres, akit akár az ingatlan felkutatásától a tervezésen, teljeskörű kivitelezésen át az átadásig önállóan és magas színvonalon elvégzi a rá bízott feladatot, akkor válasszon minket!

Elsősorban Budapesten és környékén vállalunk lakások, családi házak, üzlethelyiségek felújítását, kivitelezését, kialakítását. Akár a kezdő lépések megtételétől a teljes lebonyolításon keresztül igény szerint a kulcsrakész állapotig ügyfeleink rendelkezésére állunk.