Skip to main content

Építészeti kivitelezésre, tervezésre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel, korrekt árakon dolgozunk.

Felújítás, generálkivitelezés

Kérdése támadt az otthonfelújítási támogatással kapcsolatban? Keressen minket bizalommal!

Egy lakás, vagy családi ház felújítása mindig kihívásokkal teli időszak. Az emberek többsége úgy tekint otthonának, lakóhelyének átépítésére, mint egy sok stresszel, kompromisszummal járó tevékenységre, mely komoly anyagi terhet is róhat a családra. Egy felújítás, generálkivitelezés kisebb, nagyobb munkarészekből állhat. Ugyanakkor minden lakás és ház esetében eljön az a pillanat, amikor szükségessé válik a felújítás vagy átalakítás.

Több szakipar egymásra épülő munkáját azonban nem egyszerű feladat összehangolni. A megfelelő anyagot időben a helyszínen biztosítani, a munkaterületet alkalmassá tenni a munkavégzésre, hogy a különböző részfeladatok ne hátráltassák egymást valóban logisztikát és szakértelmet igényel. Ekkor pedig nem árt, ha van kihez fordulni. Cégünk, a Penem Ingatlan Kft. ebben nyújt partnereinek professzionális segítséget, hiszen a generálkivitelezés az egyik fő tevékenysége. Amennyiben egy megbízható, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező profi csapatra van szüksége, akit akár az ingatlan felkutatásától a tervezésen, teljeskörű kivitelezésen át az átadásig önállóan és magas színvonalon elvégzi a rábízott feladatot, akkor válasszon minket!

Generálkivitelezés teljeskörűen: elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk lakások, családi házak, üzlethelyiségek felújítását, kivitelezését, kialakítását. A kezdő lépések megtételétől a teljes lebonyolításon keresztül igény szerint a kulcsrakész állapotig ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Lépjen velünk kapcsolatba az űrlap kitöltésével vagy hívjon minket az alábbi telefonszámon: +36 30 248 2000

    Elfogadom a PENEM Ingatlan Kft. Adatvédelmi irányelveit.