Skip to main content

Építészeti kivitelezésre, tervezésre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel, korrekt árakon dolgozunk.

ÉPÜLETGÉPÉSZET – kivitelezés és tervezés

A Penem Ingatlan Kft. nagy gyakorlattal rendelkezik az épületgépészet területén: szakképzett, jól felszerelt kivitelező csapatunk alkalmassá tesz minket komplett épületgépészeti beruházások kivitelezésére, vagy egy-egy szakági munkarész elvégzésére is. 20-80 fő főként csőszerelőkből és AWI hegesztőkből álló saját kollégáink úgy Magyarországon, mint Németországban több komoly projekten bizonyították, hogy gyorsan, alaposan, hatékonyan dolgozunk.

Ezért is keresünk további partnereket hosszú távú együttműködéshez.

Az épületgépészet területén az általunk kivitelezett családi házak kivételével elsősorban ipari, nagy közösségi épületek szerelését vállaljuk, melyekre számos korábbi példa található a gépészeti referenciák címszó alatt. Elsősorban fűtés-hűtés, víz-csatorna, légtechnikai rendszerek kivitelezését végezzük, de speciálisabb (technológiai) csőszerelésre is fel vagyunk készülve mind szerszám, mind szakember oldalról.

Az épületgépészeti munkákhoz tartozik többek között például egy padlófűtés kialakítása, melyet először meg kell tervezni, figyelembe véve a fenntartható energiagazdálkodás szempontjait. Emellett alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és az adott épület kínálta lehetőségekhez.
A régi aljzat eltávolítása után a technológiai követelményeknek megfelelően a különböző rétegek szakszerűségét és minőségi kivitelezését szakképzett munkatársaink teljes mértékben az előírásoknak megfelelően végzik. 

A mai kor villamosáram-fogyasztó berendezései már nagyobb igényeket támasztanak a villamossági rendszerrel szemben. Ennek megfelelően a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal garantáljuk, hogy az általunk kiépített villamossági rendszer biztonságtechnikai szempontból kifogástalan, energiatakarékosság tekintetében pedig kimagasló mutatókkal rendelkezik.

Vállalásainkat kizárólag anyagszállítással együttesen tudjuk vállalni, akár alvállalkozóként, akár fővállalkozóként számíthatnak ránk.

Töltse ki, vagy hívjon minket!

Telefon: +36 30 248 2000

    Elfogadom a PENEM Ingatlan Kft. Adatvédelmi irányelveit.